;?>

Feed Rss

Best Of Microsoft Management Summit Türkiye

04.12.2011, Duyurular, Microsoft - Genel, by , .
Okuma Süresi: 2 dakika

29 Nisan Cuma günü Microsoft Türkiye Microsoft’un yönetim ailesinin yeni sürümlerini ve içeriğini bizlere tam gün boyunca uzmanların eşliğinde aktaracak.Bu yararlı zirveye sizlerde katılmak istiyorsanız vakit geçmeden kayıt olun.header

 

Tarih29 Nisan 2011 Cuma
Saat
09.00 – 17.15
Yer
Conrad Hotel

Kayıt Linki

kayit

 
Best of Microsoft Management Summit (MMS)
Türkiye 2011
BT departmanlarının en önemli görevlerinden biri, iş uygulamalarının ve servislerinin kullanıcılara sürekliliğinin sağlanmasıdır. Bu sebeple iş gruplarının daha fazla esneklik ve hız ihtiyaçlarını karşılarken uyumluluk ve kontrolü sağlamak da BT departmanları için büyük önem taşımaktadır. Kurumlar, Sanallaştırma teknolojilerinde ve Bulut Bilişimin gücünden faydalanmak için hızla ilerlerken, BT çalışanları uygulama ve servisler üzerindeki odağını sürdürmek durumundadır ve Microsoft Yönetim Çözümleri kurumlar için kritik önem taşıyan bu uygulamaların ve servislerin sürekliliği konusunda önemli faydalar sağlamaktadır.
21 Mart – 25 Mart tarihleri arasında Amerika’nın Las Vegas şehrinde düzenlediğimiz Microsoft Management Summit 2011 etkinliğinde, yeni System Center 2012 ürünlerimiz duyuruldu. System Center ürün ailesiyle gelen yeni ürünler, yeni özellikler ve varolan özelliklerdeki değişiklikler ile beraber BT yöneticileri; iş gruplarının verimliliğini artıracak Özel Bulut servislerini daha kolay sunabilirken, uygulamalarının performansı hakkında daha fazla bilgi sahibi olabilecek ve var olan BT yatırımlarını Genel Buluta taşımalarına fırsatına da sahip olacaktır.
Bu yeni ve heyecan verici ürünler hakkında daha fazla bilgi vermek amacıyla, Microsoft Management Summit 2011’in en önemli sunumlarını 29 Nisan’da İstanbul’da düzenleyeceğimiz “Best Of MMS” etkinliğinde sizinle paylaşacağız.
Etkinlikte sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

image

Ka®a

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir